ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВУКОВИХ ВРАТА

Основна школа “Вук Караџић” отворила је своја врата за будуће прваке. Ћупријски предшколци посетили су са васпитачицама, своје нешто старије другаре, ученике нижих разреда ОШ “Вук Караџић”, како би се упознали са школским окружењем и са свим оним што их очекује када 1. септембра буду сели у школске клупе. Своје госте, ученици су дочекали са осмехом, а како то обично бива искрена добродошлица претворила се у заједничку игру, музичке и спортске активности, у којима су сви заједно уживали. И једни и други са нама су поделили своје утиске и представили школу у најбољем светлу.
-Овакав вид сарадње Предшколске установе “Дечја Радост” и наше школе спроводи се већ годинама. Ово је прилика да се деца упознају са школом, виде учионице, упознају учитељице и учествују у пригодним активностима које смо за њих припремили. Наша школа отворена је за сву децу и њихове родитеље током целе године, и нарочито нам је драго када можемо да представимо начин рада, успехе наших ученика и оно по чему смо препознатљиви организован продужени боравак, за који последњих година влада велико интересовање, истакла је директорка школе Весна Вијоровић.

Временска организација продуженог боравка прецизно је испланирана и организована. Ученици ће у том периоду израђивати домаће задатке, рекреирати се и бавити разновсним креативним активностима, а пространо школско двориште омогућава да деца слободно време проведу на свежем ваздуху, у игри, под будним оком искусних учитеља, закључила је директорка.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП