РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈА ЗА РАЗВОЈ СЕОСКОГ ТУРИЗМА

Министарство туризма и омладине расписало је Јавни позив за доделу средстава подстицаја за развој и унапређење руралног туризма и угоститељства на територији Републике Србије.
Право на доделу средстава имају привредна друштва, друга правна лица или предузетници који обављају угоститељску делатност у угоститељским објектима за смештај, који се налазе на руралном подручју, врсте салаш, етно кућа или сеоско туристичко домаћинство, те физичка лица која обављају угоститељску делатност у објекту сеоског туристичког домаћинства,  евидентирани у систему е-Tуриста.
Овим јавним позивом ће се финансирати реконструкција постојећих или изградња нових угоститељских објеката, партерно уређење дворишта и уређење и набавка дворишног мобилијара, опремање угоститељских објеката и уређење простора и набавка потребне опреме у оквиру сеоског туристичког домаћинства за пружање угоститељске услуге смештаја на отвореном у привремено постављеној опреми за камповање.
Захтев са потребном документацијом се доставља Министарству туризма и омладине, Сектор за туризам, Омладинских бригада 1, Београд, искључиво путем поште или преко писарнице Министарства, са назнаком „за доделу средстава подстицаја за развој и унапређење руралног туризма и угоститељства“.
Рок за подношење Захтева и пратеће документације је 15. април 2024. године, а све додатне информације о условима и потребној документацији можете погледати кликом на линк овде https://mto.gov.rs/vest/3744/sredstva-podsticaja-za-ruralni-turizam.php

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП