ДО 1. МАРТА ПРИЈАВА УЧЕНИКА ЗА ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА УПИС У ИТ ОДЕЉЕЊЕ ЋУПРИЈСКЕ ГИМНАЗИЈЕ

И овог септембра у Гимназији у Ћуприји биће формирано специјализовано одељење за ученике надарене за рачунарство и информатику.  У ИТ одељење биће уписано највише 20 ученика, што ће наставницима омогућити систематично праћење образовног напредовања сваког ученика и пружање додатне подршке у учењу.

У циљу што ефикаснијег вежбања примене знања, настава из стручних предмета ће бити организована у две групе. Настава ће се одвијати само у преподневној смени, што ће омогућити реализацију ваннаставних активности, рад секција, допунску и додатну наставу, као и припрему за учешће на такмичењима.

Ћупријска Гимназија има преко 50 рачунара, осам дигиталних пројектора, интерактивну (“паметну”) таблу, стабилан и доступан интернет, wi-fi. Настава информатике реализује се у два потпуно опремљена кабинета, а за специјализовано одељење обезбеђени су посебни, нови рачунари и пратећа опрема.

И ове године заинтересовани ученици моћи ће од марта до јуна бесплатно да похађају часове математике, као подршку припреми за пријемни испит. Образац пријаве за припремну наставу може се преузети са школског сајта или лично у секретаријату Гимназије, а пријава за припремну наставу траје до 1. марта.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП