ДОГОВОРЕНА ИЗГРАДЊА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У МИНЕЛОВОМ И ТЕРЕКОВОМ НАСЕЉУ

Једину и праву децентрализацију Србије ради председник Александар Вучић својом политиком подједнаког развоја свих делова наше земље. То се види и на примеру Ћуприје – изјавио је Горан Весић министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре приликом обиласка асфалтирања дела регионалног пута ка Супској и Крушару. Он је истакао да је на теритрији општине Ћуприја у припремама, репарирано или се приводи крају преко 36 километара регионалних и локалних саобраћајница. Завршава се пут Ћуприја – Деспотовац дужине 22 километара, ради се 14 километара Ћуприја – Крушар и у припремама је репарација регионалног пута Варварин – Гиље – Мијатовац, дужине 18 километара – нагласио је министар Весић.

Ћуприја ће добити нову железничку станицу на траси брзе пруге Београд – Ниш и нови друмски мост преко Велике Мораве. Договорена је и изградња канализационе мреже у Минеловом и Терековом насељу.

This slideshow requires JavaScript.

Министар Весић је почасни грађанин Ћуприје. Због обавеза 13. октобра није присуствовао свечаној сеници Скупштине општине па му је кључ града уручан данас.

Веома сам почаствован овим признањем. Оно обавезује све нас да још више и боље радимо за добробит грађаники и грађана Ћуприје и Србије, свакако – рекао је Горан Весић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП