ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА “НОУФЕСТ”

Под слоганом “Одговорни према планети” 12. и 13. марта у Хали спортова „Ада“ у Ћуприји биће организован осми Регионални сајам образовања “НОУФЕСТ“. И ове године велики број угледних образовних институција из целе Србије на једном месту ће представити своје образовне програме и профиле, а посетиоцима пружити детаљне информације о начину уписа, смеровима и видовима образовања.

Први дан „НОУФЕСТ”-а биће резервисан за промоцију факултета и високих школа са свих универзитета у нашој земљи. По броју излагача, домаћих високошколских институција, прошле године ћупријски сајам образовања заслужено је понео епитет најмасовније и највеће домаће сајамске манифестације за промоцију образовања у. Према најавама организатора, Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност, тако ће бити и овога пута.

Другог сајамског дана будућим средњошколцима биће представљени образовни профили и начин рада средњих стручних школа и гимназија са територије Поморавског округа. Неизоставни део сајма биће стручна предавања, панел дискусије и научне радионице, које су свих ових година његов заштитни знак. У складу са овогодишњим слоганом,  једна од тема на “НОУФЕСТ 2020” биће и очување животне средине и свет екологије.

Све сајамске активности одвијаће се у времену од 10 до 16 часова. Покровитељ манифестације је Општина Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП