ДВЕ НОВЕ АСФАЛТИРАНЕ УЛИЦЕ У МИЈАТОВЦУ

Према предвиђеној динамици радова, у оквиру реконструкције сеоске путне инфраструктуре у општини Ћуприја асфалтирано је 800 метара коловоза у селу Мијатовац. Асфалтирана је прва траса Карађорђеве улице у дужини од 400 метара, као и Улица Милутина Радисављевића.

Радове је обишао Бранимир Тазић, председник Скупштине општине Ћуприја, који је овом приликом рекао да је вредност уговорених радова за асфалтирање сеоских саобраћајница за 2020. годину око 67 милиона динара, нагласивши да се у догледно време очекује рехабилитација путних деоница и у осталим селима општине Ћуприја.

Наредне године асфалтираћемо и другу деоницу Карађорђеве улице. Морам да истакнем да градско руководство улаже напоре за равномерно развијање инфраструктуре на територији читаве општине и да се саобраћајнице које ће бити асфалтиране бирају у сарадњи са радним телом месне заједнице – додао је Тазић.

“Радно тело сваке месне заједнице на састанцима са својим мештанима договара које су им улице приоритетне. Они дају предлог локалној самоуправи за те улице, затим се у току године ради пројектно-техничка документација и на крају се преко јавних набавки уговарају радови. За све до сада реализоване пројекте постоји грађевинска дозвола, добијена према утврђеној процедури.”

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП