НЕСТАО ЛЕКАР ИЗ ЋУПРИЈЕ

Пензионисани лекар Миодраг Миленковић (65) из Ћуприје нестао је у недељу у пољу недалеко од села Скорица код Ражња. Његова супруга др Мимица Миленковић, запослена у Дому здравља Ћуприја, каже да је веома забринута и моли свакога ко има нека сазнања о њему да се јави полицији или њој.

Нестали лекар и његова жена живе у Ћуприји, али имају породичну кућу и имање у Скорици. “Доктор је у последње време имао здравствене тегобе, па се сада сви прибојавају да није пао негде и да због тога није у стању да се врати кући”, рекла је једна становница Скорице.

Потрага за несталим лекаром јуче је усмерена ка селима Стрижа и Дреновац, јер је наводно један од камионџија тамо видео старијег мушкарца који одговара опису несталог, међутим он није пронађен. У Полицијској управи у Нишу наводе да су обавештени о нестанку мушкарца у атару села Скорица и да полиција за њим интензивно трага.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП