ФАБРИКА “СМП АУТОМОТИВ” ПОЧИЊЕ СА ПРОИЗВОДЊОМ МАЈА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ

Изградња производног комплекса компаније “SMP Automotive” тече убрзаним темпом. Судећи према динамици радова, хала површине 19 хиљада квадратних метара до Нове године биће покривена кровом, а извођач “Структура концепт” предвиђа да ће објекат у Индустријском парку “Добричево” бити завршен маја 2021. године, када “SMP Automotive” планира да започне производњу. 

Компанија “SMP Automotive” део је групације “Samvardhana Motherson Group”, са седиштем у околини Фрајбурга, и спада у 20 водећих светских произвођача унутрашњих и спољашњих модула за аутомобиле. Њихова специјалност су браници, решетке и каросеријски елементи, лајсне, спојлери, сунчани визири, инструмент-табле, централне конзоле и модули за врата са пратећом електриком. 

Према речима Клауса Јохана Беша, директора SMP Automotive”, у ћупријској фабрици која се налази у централној индустријској зони за средње Поморавље, у периоду од три године биће запослено укупно 450 радника.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП