ГЛАСА СЕ У ДОБРИЧЕВУ, ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД И “ЛЕПТИРИЋУ”

Изборни процес тече неометано на биралиштима у Ћуприји. Наши репортери били су на бирачким местима у Центру за социјални рад, вртићу “Лептирић” и насељу Добричево.

Бирачко место број 3 у Центру за социјални рад отворено је на време, а поштовање изборне процедуре контролише бирачки одбор који је у пуном саставу. До 9.30 часова гласало је нешто више од 150 уписаних бирача – наводи Саша Милановић, председник бирачког одбора.

На бирачком месту број 7 у вртићу “Лептирић” до 10 сати гласало је 115 бирача, односно 1,3 одсто. Изборне радње спроводе се у складу са епидемиолошким упутствима, што значи да се строго поштују све мере заштите – истиче председник овог бирачког одбора Дејан Радовић.

Своје гласачко право у Добричеву у прва три сата искористило је 37 од уписаних 205 бирача. Излазност је добра, око 18 одсто – каже Радојко Тодоровић, председник бирачког одбора на бирачком месту број 16.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП