ОТВОРЕНА БИРАЧКА МЕСТА У ЋУПРИЈИ

У Србији се одржавају редовни парламентарни и локални избори, као и покрајински избори у АП Војводина. Тачно у 7 сати отворено је 31 бирачко место у општини Ћуприја, а своје право гласа моћи ће да оствари укупно 29 222 бирача. Једно додатно бирачко место за парламентарне изборе отворено је у Казнено-поправном заводу “Ада”.

Екипа портала rtp.rs забележила је отварање бирачког места број 6 у Гимназији на коме је уписан 1 071 бирач, а први Ћупричанин који је на овом месту обавио своју грађанску дужност гласао је у 07:09. Ток избора снимљен је и на бирачком месту број 15 у Хали спортова “Ада”, на коме гласа 862 бирача.

У складу са епидемиолошком ситуацијом, током изборног дана чланови бирачких одбора и бирачи у обавези су да носе заштитну опрему и поштују санитарно-хигијенске прописе. Гласач који на бирачко место буде дошао без заштитне маске и рукавица добиће их на улазу.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП