ИСПУЊАВАМО ДАТА ОБЕЋАЊА – АСФАЛТ У СУПСКОЈ И КРУШАРУ

Грађевинска сезона у ћупријским селима још увек траје, а како путарима временске прилике иду на руку, до краја године све запланиране деонице добиће нов асфалт. Мештани улице Цара Душана у Супској, обећање локалне самоуправе да ће до краја године добити асфалт дочекали су са резервом, али када су машине само који дан касније кренуле са радом, са одушевљењем су дочекали путаре.
Пре непуне две недеље, започели су радови на ревитализацији планираних саобраћајница по селима општине Ћуприја, а улица Цара Душана у Супској је осма улица по реду, која је асфалтирана. Радове су обишли чланови привременог органа општине Ћуприја, директор ЈКП “Равно 2014.” и председник Радног тела Месне заједнице села, који су овом приликом изразили задовољство квалитетом и брзином изведених радова.

-Улица Цара Душана асфалтирана је у дужини од 1.100 метара, ширина асфалта је 4 метра а након асфалтирања, биће урађени и канали за одвођење атмосферских вода. Ово је једна од озбиљнијих инвестиција која је запланирана буџетом општине Ћуприја и драго нам је што смо радове на ревитализацији ове улице, која има 65 домаћинстава успели да завршимо у договореном року. До краја недеље завршићемо асфалтирање у Крушару, након чега се механизација сели у Батинац, у Ђурђевданску улицу. До краја године, биће асфалтирана улица Филипа Вишњића у Ћуприји, пут ка Старом Селу и остатак саобраћајница које смо обећали да ћемо завршити до краја године, а како нам временске прилоке иду на руку то ћемо и испунити, рекао је Дејан Ристић, директор ЈКП “РАвно 2014”
Мирис асфалта осетио се и у Крушару, јер је нову асфалтну подлогу добила и улица Милоша Обилића.
-Општина Ћуприја је за ову улицу урадила пројектно-техничку документацију а приликом недавне посете министра Горана Весића, договорено је да се Путевима Србије да налог како би ова деоница била урађена. Након припремних радова и санације моста и критичних тачака у једном делу улице, на ред је дошао и асфалт, додао је Бранко Милојевић, члан Привременог органа општине Ћуприја.

Према најавама, асфалтирање сеоских улица, које су ушле у ову фазу реконструкције саобраћајница биће настављено и наредних дана, а за мештане ово је доказ да се дата обећања и испуњавају.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП