ИЗБОРИ 2022 – МИР, СТАБИЛНОСТ, ПРОСПЕРИТЕТ

Мир, станилност, просперитет, основни су постулати програма Српске напредне странке, били, јесу и биће – изјавио је Владимир Ђукановић, члан Главног одбора СНС, приликом обиласка Општинског одбора ове странке у Ћуприји.

“Заједно можемо све” и “Дела говоре” су јаке поруке које је народ препознао, јер су промене уочљиве у сваком селу, општини или граду у Србији – нагласио је Ђукановић, обараћајући се члановима странке у Ћуприји. Он је нагласио да председник Вучић води земљу сигурним путем, захваљујући својој и мудрој унутрашњој и спољној политици. Резултати који су остварени у протекле две године, на свим пољима, далеко су испред свих који ће изаћи на предстојеће изборе – подсетио је Ђукановић ћупријске напредњаке.

Он је апострофирао изградњу неколико ковид болница, наглашавајући да је наше здравство показало велику издржљивост у ситуацији која није ни мало била једноставна. Инфраструктурно јачање наше земље, а самим тим и економије, види се кроз изградњу мреже аутопутева – нагласио је Ђукановић. Говорећи о домаћим и страним инвестицијама у привреди, Ђукановић је похвалио ћупријске напредњаке, јер је, како је нагласио – тек за време СНС власти до изражаја дошао повољан географски положај општине.

Довођењем страних и домаћих инвеститора ојачана је локална економија. Владимир Ђукановић је поручио активистима стрнке да свуда и на сваком месту бираче упознају са значајем ових избора. Слободно им реците – нагласио је Ђукановић – када буду одлучивали за кога ће гласати да добро вагају ко је шта је и колико учинио за мир, стабилност и просперитет Србије.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП