ВАЖНА НАМ ЈЕ ПОДРШКА СВАКОГ ГРАЂАНИНА СРБИЈЕ

Велика нам је част и задовољство да дођемо у Ћуприју, будући да је ово један од општинских одбора у којима Српска напредна странка ужива највећу подршку, а уједно и одбор у коме преовлађују млади људи. Управо ти млади, који имају пуно ентузијазма и енергије, биће наш и ваш главни покретач у будућности – оценили су током своје посете Невена Ђурић, потпредседница СНС и Ђорђе Дабић, члан председништва ове странке.

Ваша бројност и ангажман показују озбиљност у раду која је, сматрам, неопходна за постизање жељених резултата. Александар Вучић ужива огромно поверење и подршку грађана Србије. Његова победа и победа његове странке на изборима није упитна, али желимо да буде убедљива и у првом кругу – истакла је Невена Ђурић.

2022. је пресудна када су у питању капитални пројекти, нарочито у области инфраструктуре. Председник је најавио изградњу десет аутопутева, која ће бити завршена у наредних годину-две, а захваљујући чему ће Србија добити једно ново, још лепше лице. Да би се реализовало све започето потребан нам је континуитет и зато су ови избори историјски – поручио је Ђорђе Дабић.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП