ИЗБОРИ 2023: ПОМОРАВЉЕ НЕ СМЕ ДА СТАНЕ

На предизборном митингу СНС, листе “Александар Вучић, Србија – не сме да стане”, грађанима Поморавља се обратио председник Србије Александар Вучић. Он је истако да је поносан на све који раде за пристојну и богату Србију. Поморавцима је поручио да зна да не тече мед млеко.

Знамо колико смо се трудили и борили и шта смо урадили – истакао је председник Вучић.

Знам да пензионери немају велике пензије, али имају знатно веће. Повећаћемо их 14,8 одсто већ од 1. јануара и сваке године ћемо драстично да их повећевамо. Ако нам укажете поверење, до краја мандата ће просечне плате бити 1.400 евра, а пензије преко 650. И минимална зарада најмање 650 да могу да прехране децу. И за Ресавицу да кажем да ћу да им чувам посао и да ће им плате бити веће – најавио је председник Вучић.
За вас у Поморавском округу је важно пруга Београд – Ниш, што је сигурност за долазак инвеститора. Радимо даље енегерстку инфаструктуру, као и путну и железничку и сваку другу – истакао је Вучић.

Председник Вучић је нагласио да ће брза пруга од Београда до Ниша пуно значити за сва места у Поморавском округу, али и за друге околне округе, је ће моћи да се доведе већи број инвеститора.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП