ИЗБОРИ 2023.- МИ НА ИЗБОРЕ ИДЕМО СА РЕЗУЛТАТИМА И ПЛАНОВИМА

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке у Ћуприји, на челу са председником Општинског одбора, Нинославом Ерићем, обратили су се на трибинама мештанима Влашке и Батинца, са јасним порукама и плановима за наредни период. Говорило се о приоритетним плановима које треба реализовати, али и о свему ономе што је до сада урађено. Мештанима Влашке обратио се и Бобан Калиновић, председник месног одбора СНС и Бранко Милојевић, који је истакао важност заједничког деловања свих мештана и укључивање дијаспоре у даљи развој села.

-Потребно је да сачувамо мир, безбедност, стабилност. Не треба да вам причам да заједно можемо све, сложно, како у селу, тако у граду, тако и у држави. Ми имамо апсолутну подршку преседника Александра Вучића да спроводимо политику развоја сваког града. Децентрализација је врло важна, али нама је најважнији развој наше општине, подједнако града и свих села. Важан нам је Батинац, Сење, Супска, Влашка, Иванковац, Бигреница, сва наша села. Зато имамо јасне планове и радимо на њиховој реализацији, нагласио је Нинослав Ерић, председник ОО СНС.
И у Батинцу се трибини СНС одазвао велики број чланова, симпатизера и мештана, који како је истакнуто, подржавају политику будућности Србије.
-Нисам желео ништа да обећам, али мештанима Батинца обећавам да ћемо средити Дом културе, јер сви ви то заслужијете. Успели смо да у власништво општине вратимо имовину како би уопште могли да започнемо неке пројекте, успели смо да вратимо дугове које смо наследили и успели смо да утростручимо локални буџет. Ми на ове изборе идемо са резултатима и великим плановима, закључио је Ерић.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП