ИЗБОРИ 2023. : ВАШУ ПОДРШКУ ОПРАВДАЋЕМО И НА ОВИМ ИЗБОРИМА

Општински одбор СНС одржао је страначку трибину у Вирину, на којој су поред представника месног одбора странке, говорили и чланови Општинског одбора ове политичке партије и председник ОО СНС, Нинослав Ерић. У свом обраћању мештанима, Ерић је подсетио на постигнуте резултате и реализоване пројекте на локалу у протеклој деценији и нагласио да је реконструкцијом два, за ово село веома важна путна правца, регионалног пута ка Деспотовцу и локалног пута Исаково- Вирине, остварен стратешки приоритет за останак становништва на селу. “Свих ових година, мештани Вирина пружили су нам велику подршку, и сви реализовани пројекти, остварени су на њихову иницијативу. На изборима 2020. године СНС је у Вирину остварила 85 посто укупних гласова, што је подршка какву ћемо оправдати и на овим изборима, нагласио је Нинослав Ерић, председник ОО СНС.

“Дом културе у Вирину, први је Дом културе у сеоским срединама наше општине који је у потпуности реконструисан, што је значајно утицало на богатији друштвени живот у селу. Поново су заживеле неке од манифестација, формирано је културно уметничко друштво, Друштво за очување традиције, организоване су смотре фолклора. Асфалтирали смо плато испред подручне школе и спортски терен за кошарку. Замењена је јавна расвета у селу. Асфалтиране су неке од сеоских улица а у наредном перуоду наставиће се са том праксом.”

Он је додао да се улагањима у инфраструктуру у руралним областима спречава одлазак становништа из ових области, посебно оних са израженим развојним потенцијалима, ако се узме у обзир близина новоизграђене Индустријске зоне, што доласком нових инвеститора, отвара велике могућности за запошљавање већег броја радника.

” Данас, општински буџет износи милијарду и 500 милиона динара и успели смо да га повећамо за три пута. Данас, ми немамо дугова. Наш приоритет био је и остао стварање истих услова за живот људи у граду и селу. Кроз пројекат ” Чиста Србија”, општина Ћуприја је од ресорног министарства и Владе РС добила значајна средства за изградњу 140 километара водоводне и канализационе мреже на територији читаве општине, истакао је Нинослав Ерић, председник ОО СНС и подсетио да је само ове године, општина Ћуприја добила средства за реконстуркцију важних објеката у граду, реконструкцију вртића Шећерко, сале Музичке школе и зграде Основне школе “13. октобар”.

Ерић је истакао да снагу једне општине чине људи, те да је приоритетни циљ повећање становништва на локалу. “Први начин је да омогућимо долазак инвеститора који ће градити нове погоне у Индустријској зони а други, повратак војних лица у ћупријску касарну.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП