ПОЧИЊЕ ФУТСАЛ ЕУФОРИЈА

Љубитељи футсала, како такмичари тако и навијачи, све своје обавезе ускладили су са временом трајања наше спортске манифестације – изјавио је Иван Алексић, директор Установе за спорт СЦ “АДА”, најављујући 10. јубиларни турнир у футсалу, Ћуприја 2023.

Ми смо спремни да дочекамо екипе из читаве Србије – рекао је Алексић, а понајвише из Београда, затим из Ниша, Крушевца, Смедерева, Крагујевца, Алексинца, Сокобање, Ваљева и других места.

Од 9. до 27. децембра Ћуприја ће бити средиште футсал еуфорије. На отварању, у ревијалној утакмици, наступиће побратимска екипа из Добоја, чији ће противник бити екипа домаћина. Лепа увертира за догађаје који ће уследити – рекао је Алексић.

Двоструки узастопни победник екипа “СИНД”, ове године неће бранити наслов првака, што не значи да не долазе. Овога пута наступиће под новим именом – рекао је Алексић.

Он је посебно апосторфирао фонд награда који ће ове године износити милион и 500 хиљада.

Победник добија 900 хиљада, другопласирани 400, трећи 150, а четврти 50 хиљада динара. На 10. футсал турниру неће нити такмичења екипа ветерана и месних заједница. Наступиће само сениори и млађе категорије играча – рекао је Алексић. Улазнице ће коштати 150 динара за такмичење по групама. Улазнице за завршну фазу су 200 динара. Турнир се неће играти на дан избора и за светог Николу.

Све је спремно за почетак 10. јубиларног футсал турнира Ћуприја 2023. Очекујемо вас у Ћуприји – поручио је свим љубитељима футсала Иван Алексић, директор Установе за спорт СЦ “АДА”.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП