ИЗВЕШТАЈ О РАДУ КОВИД АМБУЛАНТИ И ПОСЛЕДЊИ ПОДАЦИ ЗАВОДА ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ

У последња 24 часа у ковид амбуланти Опште болнице Ћуприја прегледанo je 46 пацијенaта, од чега је 13 примљено на ковид одељења. Један пацијент, без вентилационе подршке, упућен је терцијарне установе због ковид инфекције. У Општој болници Ћуприја на хоспиталном лечењу тренутно се налази 81 пацијент позитиван на коронавирус, од чега је петоро на механичкој вентилацији.У претходна 24 часа забележен је један смртни исход пацијента са респираторном слабошћу и сумњом на ковид-19 инфекцију.

Током јучерашњег дана у ковид амбуланти Дома здравља Ћуприја прегледано је 64 лица а на присуство коронавируса тестирано 44.

Према подацима ЗЗЈЗ “Поморавље” другог дана децембра број новозаражених коронавирусом у Ћуприји повећан је за 36 а на присуство коронавируса тестирана је 71 особа. Смртних случајева од последица изазваних ковид инфекцијом 02. децембра, није било.

На територији Поморавског округа тестирано је 973 особа од чега је позитиван налаз на коронавирус утврђен код 439 лица. Највећи број инфицираних корановирусом и даље је у Јагодини, 80, у Параћину 54, Свилајнцу 23, Деспотовцу 16 и у Рековцу 14. 

.

Коментари

There is 1 comment for this article
  1. Vlada 4. децембар 2020. 16:24

    Sve pohvale za redovno i jasno izveštavanje.Da ste živi i zdravi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП