КОЛИН ИНФАНТ

Могуће је заљубити се и у школу, нарочито ако је она музичка, па још за таленте – рекла је Маја Ле Ру Обрадовић, композиторка и гитаристкиња из Белгије, која од прошле године сарађује са Школом за музичке таленте. Млади музички таленти из Европе заслужују да виде и чују шта Србија и Ћуприја имају – рекла је Маја Ле Ру. Након гитаристе Јохана Шмита ћупријској и београдској публици представила се млада оперска певачица из Француске Колин Инфант, сопран.

Велико ми је задовољаство што сарађујемо са Мајом Ле Ру Обрадовић и захваљујем јој се што нам у госте доводи врхунске младе музичаре – рекла је Данијела Јовић, директорка ШМТ.

Колин Инфант је сопран у успону. Завршила је мастер студије на Краљевској музичкој академији у Лондону. Истражује различите репертоаре а посебно интересовање показује за савремену музику сарађујући са бројним младим композиторима широм Европе. Велико ми је задовољство што сам у Србији и што се представљам публици која воли класичну музику – рекла је Колин Инфант.

Очекујем да сарадња са Мајом Ле Ру буде настављена на обострано задовољство. Желимо да гостопримство пружимо младим музичким уметницима различитих жанрова, а зашто не, можда добијемо и нове ђаке из других европских земаља – рекла је Данијела Јовић, директорка ШМТ.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП