АСФАЛТ И У УЛИЦИ 22. ДЕЦЕМБРА У КРУШАРУ

У Крушару је асфалтирана деоница Улице 22. децембра, једне од најважнијих сеоских саобраћајница, дуга 550 метара. Она је део кружног пута који мештани зову “обала”, а остало је још толико како би овај део села изашао на главни магистрални пут – каже Бранко Милојевић, помоћник председника општине Ћуприја. 

Ми своје идеје и приоритете увек предочавамо локалној самоуправи, која неколико година уназад има слуха за наше потребе. Трудимо се да житељима и горње и доње мале изађемо у сусрет, пре свега када је у питању асфалтирање улица – објашњава Животије Миловановић, председник радног тела Месне заједнице Крушар.

Асфалтирање ове улице показује да постоји континуитет у раду. До краја године планирамо да одрадимо уређење сеоског гробља и потока, а приоритет у наредном периоду ће бити пројекат изградње водоводне и канализационе мреже.

Драго ми је да у Крушару постоје слога и јединство када су у питању потребе мештана. И након избора наставили смо велики посао на санацији сеоских саобраћајница за ову годину – наставља Бранко Милојевић.

Са овим радовима затварамо циклус асфалтерских радова за текућу годину. Пред нама је пројектовање за наредну годину, уређење парка, као и пружање подршке локалном фудбалском клубу “Моравац” и КУД “Крушарска младост”. Пошто имамо добре сараднике из Месне заједнице, са њима у спрези позабавићемо се такође уређењем атарских путева и обављањем противградне станице.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП