ЛЕТОВАЊЕ У БИБЛИОТЕЦИ

Радионицом изражајног читања под називом “Читам јасно и гласно, у Народној библиотеци “Душан Матић”, почиње серијал летњих креативних радионица, којима се могу прикључити сви ученици ћупријских основних школа. Полазници ће на радионици изражајног читања научити шта је то изражајно читање, и савладати технику упечатљивог, убедљивог, јасног, течног и сликовитог читања. Радионица ће се одржавати током јула,  сваког понедељка и среде од 17 до 18 часова.
Креативна радионица „Како се пишу песме“ почиње у четвртак, 4. јула, а  сваког уторка и четвртка од 17 до 18 часова, заинтересовани учесници моћи ће да науче и надограде технику писања песама.
Од 1. августа, почеће са радом креативна радионица Лепог писања и калиграфије под називом „Лепо пишем азбуку“. Сваког уторка и четвртка од 17 до 18 сати, полазници ће учити и писати елементе штампаних и писаних слова, преписиваће разноврсне текстове и самостално ће креирати слова азбуке.
Такође, током августа, сваке среде од 17 сати, у библиотеци ће бити организована и радионица ручних радова под називом „Вредне руке” , у сарадњи са Активом жена.
Све ближе информације, могу се добити на број телефона библиотеке: 8470 – 843.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП