СЕЊЕ ПОБЕДНИК ТУРНИРА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Победник турнира Месних заједница је екипа Сења, која је у финалу савладала Тереково насеље са 2:0. Треће место заузели су Ћумураши победом над екипом Мијатовца, после бољег извођења пенала. У регуларном делу било је 3:3.

У неколико дана турнира виђен је одличан мали фудбал, узбудљиве и неизвесне утакмице са пуно голова.

Најмлађи играч на турниру био је Вељко Маринковић, члан Вирина, а најстарији Милијан Стаменковић из Терековог насеља. За најбољег голмана проглашен је Владимир Стаменковић који је бранио за Тереково, док је најбољи стрелац Милош Станисављевић члан Мијатовца. Најбољи играч тунира је Сењанин Слободан Илић.

Капитен екипе Сења Саша Антић имао је велику помоћ са трибина своје супруге, која је са својим притатељицама дошла да навија. Рекао је да је турнир био добар, занимљив, узбудљив и сапуно лепих потеза играча. Сење је за нијансу било боље од осталих и зато је славило.  Његов саиграч и најбољи играч турнира Слободан Илић је истако напредак екипе у односу на прошлу годину, када су завршили као трећи.

Актери кажу да су задовољни организацијом турнира. Овако нешто је било потребно Ћуприји. Не игра се за велике новце већ за престиж. Сви ми играмо што велики, што мали фудбал, познајемо се међусобно и лепо смо се забавили – сложни су играчи свих екипа, а било их је осам, распоређених у две групе.

Ни дводневно одлагање због лошег врeмена ни утакмице на Европском фудбалском првенству нису омеле посетиоце да сваке  вечери буду на теренима за мале спортове Соколског дома и здушно навијају за своје екипе.

Организатор турнира био је Спортски савез Ћуприје, а покровитељ општина Ћуприја. Велику помоћ пружили су и волонтери Канцеларије за младе.

 

 

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП