МАЛИ ПАРК КОД ПРВЕ МЗ НА МЕТИ ВАНДАЛА

Oво је резултат ноћашњег дивљања непознатих починилаца у паркићу код Pрве месне заједнице. Уз констатацију да слика говори више од 1000 речи, на овакве безразложне подухвате човек тешко да остане без текста. Oштећен парковски мобилијар, поломљене клупе, дрвене справе за игру, почупане канте за смеће и младе саднице честа су слика у нашем граду. Парковски простор је лице једног града. A ово на жалост, наличије.

Због несавесног понашања појединаца, добар део новца који би намески могао бити утрошен на куповину новог дечјег парковског мобилијара одлази на санацију последица вандализма. На мети вандала најчешће су парковске клупе, канте за смеће и дечије справе а неретко буде уништено цвеће из паркова, украдене жардињере са сезонским цветицама и поломљено новопосађено дрвеће.

И поред многобројних апела надлежних и реакције савесних грађана, овакве сцене се изнова понављају. Можда је крајње време да схватимо да се оваквим понашањем не унуштавају туђи паркови, клупе и справе за игру најмлађих. Ово су наши паркови. Чувајте их!

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП