МЕДИЦИНСКА ШКОЛА УЧЕСНИК НАЦИОНАЛНОГ ПРОГРАМА ВОЛОНТИРАЊА “МЛАДИ СУ ЗАКОН 2021”

У оквиру пројекта “Национални програм волонтирања Млади су закон 2021”, ученици Медицинске школе из Ћуприје, задругари и чланови ђачког парламента, реализоваће пројекат под називом “ Улепшајмо нашу животну заједницу еколошком свешћу”.

Пројекат ћупријских медицинара налази се на листи подржаних “Шта нам тешко” волонтерских пројеката, којим се овогодишњи конкурс затвара. Пројекат ће бити реализован у нередних месец дана а програмским активностима планирано је осликавање канти за одлагање отпада и промоција и едукација оваквих и сличних акција, у циљу подизања свести о важности очувања животне средине. У циљу развијања активизма и волонтеризма код младих, у наредном периоду  биће остварена ближа сарадња са Удружењем младих Ћуприје.

Конкурс „Шта нам тешко“ у оквиру пројекта „Национални програм волонтирања младих Млади су закон 2021“ спроводе Млади истраживачи Србије у партнерству са Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца, ЦеГраД-ом из Обреновца, ТИМ42 из Лесковца и ГМ Оптимист из Горњег Милановца, уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП