МЕЂУНАРОДНИ СИМПОЗИЈУМ УДРУЖЕЊА ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОФЕСИОНАЛАЦА СРБИЈЕ

Други међународни симпозијум Удружења здравствених професионалаца Србије, настављен је низом предавања која у основи имају овогодишњу тему симпозијума а велики број здравствених професионалаца, научних радника и стручњака из здравствених институција из читавог региона, нарочито земаља бивше Југославије, својим излагањима учинили су да овогодишњи симпозијум буде веома испуњен и динамичан како гостима, тако и организаторима. Искуства која су током симпозијума пренесена од суштинске су важности за даљу едукацију здравствених професионалаца, кроз размену искустава и умрежавање сродних институција. Једно од запаженијих предавања на симпозијуму, одржао је доктор Милош Радовић, начелник одељења Дневне болнице ГАК Вишеградска Клинике за Гинекологију и Акушерство, Клиничког центра Србије.

“ Најбитнија је континуирана едукација у медицини, како за средњи кадар тако и за лекаре и све здравственен професионалце. Сврха овог семинара је дељење додатних знања у свим областима здравства и као такав у свим доменима испуњава своју сврху, наглашава доктор Радовић-

Професор доктор Гордана Панова, са универзитета “Гоце Делчев” из Штипа Македонија веома радо се одазива оваквим едукацијама и каже да је размена искустава са колегама од велике важности у унапређењу практичне наставе и самог рада са студентима, нарочито у време пандемије корона вируса.
Тродневни симпозијум Удружења здравствених професионалаца Србије, подржале су Високе здравствене школе, факултети, средње медицинске школе, те Опште болнице и Домови здравља са територије Поморавског округа.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП