МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ “ДРАГАН НЕСТОРОВИЋ”

Четврто један и треће два су играли финале турнира у малом фудбалу, у част и славу свог рано преминулог друга Драгана Несторовића. Судио им је Милош Милановић, најмлађи судија у Србији са знаком ФИФА, који је без размишљања прихватио позив да буде део овог меморијалног турнира.

Све бисмо дали да је сада са нама и да “пикамо” фудбал на великом одмору. Овај турнир нам га неће вратити али смо сигурни да ће још дуго година чувати успомену на нашег Нестора – поручили су Драганови пријатељи из разреда.

Здушно смо подржали иницијативу наших матураната за организацијом овог турнира. Драго ми је што су потребу за чувањем успомене на свог преминулог друга преточили у спортско такмичење, са жељом да постене традиционално – рекла је директорка Техничке школе Јелена Бизетић Маљковић.

Наш Драган је волео фудбал. Био је добар спортиста, а изнад свега одличан момак. Поносан сам на његове другаре што су све сами организовали – рекао је Дејан Младеновић, Драганов разредни старешина.

Утакмице трунира одиграване су током априла. У финалу су се састали Драганово одељење 4/1 и 3/2. Утакмица је била фер и коректна. Приказана је одлична игра. Борбена и такмичарска. Баш као што би и Драган волео да буде. Победило је 4/1, иако је то најмање важно. Важна је успопмена на један млади живот која ће остати да живи док буде и Техничке школе.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП