“МОЦАРТ” ДОНИРАО 10 ХИЉАДА ЕВРА ЋУПРИЈСКОЈ БОЛНИЦИ

Ланац спортских кладионица “Моцарт” донирао је Општој болници у Ћуприји 10 хиљада евра у знак подршке у борби против коронавируса. Како наводе у овој компанији, друштвену одговорност и солидарност је нарочито важно показати у најтежим тренуцима, и стога су издвојили укупно 400 хиљада евра за помоћ онима који су најпогођенији епидемијом.

Српском здравству смо донирали десет респиратора укупне вредности 200 хиљада евра, а остатак средстава је намењен за финансијске пакете помоћи болницама широм Србије, и драго ми је што је ћупријска болница једна од њих. У здравственим установама под овим ванредним околностима медицински радници улажу надљудске напоре да спасу сваки живот. Они су наши хероји, и надамо се да ће им донација олакшати посао”, каже Владан Ристић из компаније “Моцарт”.

Случајеви донаторства, поготово у већим износима, ретки су и под нормалним околностима, а камоли сада у време кризе када приватне компаније отпуштају раднике. Од срца се захваљујемо “Моцарту”, ова средства ће нам пуно значити, поручио је др Иван Милојевић, вд директора Опште болнице у Ћуприји.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП