МОРАВИНА ШКОЛА ФУДБАЛА

Имамо одличне услове за рад и жеља нам је да стварамо добре фудбалере и одличне људе. сигуран сам да ће већина њих постати првотимци, пре свега наше Мораве, а онда, куд их пут и каријера одведу, можда и до репрезентације – рекао је Александар Миленковић, секретар ФК Морава 1918.

Били смо на тренингу будућих шампиона. Омладинска школа фудбала ФК Морава 1918 расте. Све је више дечака који желе да играју фудбал на градском стадиону “Александар Аца Петровић”. Мали – велики фудбалери уче прве кораке, смело и одлучно. Пажљиво се слуша свака реч тренера, а малишани, сви као један, обучени у црвно-беле Моравине боје, не стиде се да кажу како им је на тренинзима, ко је најбољи играч, стрелац, ко најбоље жонглира, од кога су изгубили а кога победили.

Тренер Душан Танић је задовољан и поносан. Каже да ужива радећи са малишанима, који га помно слушају и све што се договре труде се да пренесу на терен.

Мали фудбалери подељени су у две групе, 2013/14. годиште и 2015/16. годиште. Дикректор клуба Александар Миленковић очекује да ускоро буде формирана и група 2011/12. годиште, која може да заигра на великом терену.

Миленковић је истакао учешће на турнирима где су остварени добри резултати. Он је рекао да су сви у клубу поносни на своје пулене.

Пред Моравом 1918 је организација првог меморијалног турнира “Драган Несторовић”, у знак сећања на бившег члана кадетске екипе, који је прошле године, у јуну, преминуо.

Турнир је хуманитарног карактера. Очекује се велики број учесника а све информације могу се добити на ФБ страници ФК Морава, на телефоне 064/391 13 81, 065/811 09 89, или директно у просотријама клуба, на стадиону. Турнир ће бити одржан 11. и 12 јуна.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП