НЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈТЕ КОЛ ЦЕНТАР

У општини Ћуприја од јуче је активан кол центар за доставу хране и лекова старим и изнемоглим лицима, којима је од стране републичких власти наложено да за време трајања епидемије коронавируса остану код куће. Волонтера за сада има довољно, али већ првог радног дана суочили су се са несолидарним понашањем и нерационалним захтевима појединих грађана, који су кол центар позивали за услуге које излазе из оквира његове намене.

Тако је било позива у којима је од волонтера тражена достава цигарета и других артикала који не спадају у основне животне намирнице нити лекове, а кол центар затрпан је и великим бројем позива који се односе на давање медицинских савета.

Свим грађанима упућен је апел да се у данима ванредног стања понашају одговорно и да телефонске линије кол центра не оптерећују позивима уколико њихове потребе нису у његовој надлежности. Наиме, кол центру се можете обратити ради доставе хране, хигијенских средстава, лекова и санитетског материјала који се може набавити у апотеци. Што се тиче савета у вези са узимањем терапије и сличног, за консултације се треба обратити изабраном лекару.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП