НИНОСЛАВ ЕРИЋ РАЗГОВАРАО СА ПРВОМ ГРУПОМ ГРАЂАНА КОЈА ЈЕ ЕЛЕКТРOНСКИ ЗАКАЗАЛА ПРИЈЕМ

Судећи по великом броју већ заказаних пријема показало се да је било потребе за оваквим, директним видом комуникације са Нинославом Ерићем, народним послаником и председником Скупштине општине Ћуприја. Данас је реализован пријем прве групе грађана, који су током протеклих седам дана електронским путем заказали сусрет.

Распон изложених проблема био је врло широк. Издвајају они комуналне природе. Неки су стари скоро колико и Ћуприја, као што је то случај са канализационом мрежом у Ловћенској улици.

Неколико грађана указало је на лоше стање стамбених зграда за колективно становање у којима живе, а посредно и на непрофесионалан рад неких од управника стамбених објеката.

Решавање изложених проблема почело је већ након завршетка пријема код председника Ерића.

Електронско заказивање пријема код народног посланика и председника Скупштине општине Ћуприја Нинослава Ерића врло је једноставно. У формулару, који се налази на званичној интернет страници општине Ћуприја, довољно је укуцати име и презиме, број телефона и тему о којој желите да разговарате са народним послаником и председником Скупштине општине. Убрзо по слању попуњеног упитника, бићете обавештени о датуму и времену састанка.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП