НОВЕ ПЛАНИНАРСКЕ АВАНТУРЕ ЋУПРИЈСКИХ ПЛАНИНАРА

Планинарење је једна од кључних активности у којој се човек спаја са природом и идеално је за стицање кондиције. Овакав вид активности привлачи све већи број људи, чему у прилог говори и све већи број заљубљеника у планинарење регистрованих у оквиру ПД “Зуброва” из Ћуприје.

 

Нову календарску годину чланови друштва дочекују са великим плановима, богатим програмом акција и што је још важније, активностима у циљу промоције планинарења.
Прва овогодишња акција заказана је за 21. јануар, а планинари ће се упутити пут Јежевца и Хомољских планина.
Планинарско друштво “Зуброва” члан је Планинарског савеза Србије а добар део акција прати план рада матичне организације.

Наредне године, планинари ће освајати Јастребац, Суву планину, Шар планину, Повлен, Комове у Црној Гори, Вршачке и Кучајске планине а највећи број акција биће организован у сопственој режији.

Члан друштва се постаје добијањем планинарске књижице и уплатом годишње чланарине, а све информације о раду друштва и планираним акцијама можете добити путем званичне странице. Учлањењем у друштво стичете право да учествујете у планинарским акцијама, било ког планинарског друштва или клуба.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП