НОВО ЛИЦЕ ШКОЛСКОГ ИГРАЛИШТА У ВИРИНУ

Школско игралиште у центру Вирина полако добија нови изглед. Више од деценије овај простор био је пресвучен танким слојем гребаног асфалта, који је временом до те мере оштећен да је било потребно урадити комплетну реконструкцију терена – каже Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно 2014”. 

Након асфалтирања комбиновани спортски терен биће обележен, опремљен кош конструкцијама и головима за мали фудбал, што ће пружити могућност да се на овом месту убудуће организују различити спортски догађаји – додаје Владимир Васиљевић, општински већник за спорт, културу и туризам.

За почетак ћемо у сарадњи са Месном заједницом овде организовати турнир у баскету и малом фудбалу, а затим и полуфинале Сеоских олимпијских игара, наравно ако то буде дозволила епидемиолошка ситуација. Срећан сам што се, поред града, улаже у спортску инфраструктуру и у селима наше општине. То можда неком делује безначајно, али деца која ће се овде играти и рекреирати сигурно не мисле тако.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП