OДРЖАН НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ ШОМО “ДУШАН СКОВРАН”

Салу Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран” испуњавали су звуци клавира, флауте, трубе, хармонике, као и хорско и соло певање ученика ове школе, на новогодишњем концерту који је одржан поводом предстојећих празника. Француске, пољске, украјинске и многе друге песме само су неке од нумера које су извели ђаци ШОМО “Душан Сковран”, а које је публика испратила громогласним аплаузом.

Директор школе Горан Стаменковић изразио је своје задовољство због успеха који су ученици школе остварили у протеклој години. Он је додао да их у наредној години очекује доста новина, као и да је ове школске године уписано 203 ученика, што је највећи број уписаних ђака откада школа “Душан Сковран” постоји.

Joш једна од новина јесте отварање истуреног одељења музичке школе “Душан Сковран” у Деспотовцу, како би свима омогућили да покажу своје таленте и опробају се у свирању неког инструмента. Такође, у наредној години Одсек за хармонику добиће још један инструмент, на коме ће ученици моћи да свирају на такмичењењима.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП