OДРЖАН НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ ШОМО “ДУШАН СКОВРАН”

Салу Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран” испуњавали су звуци клавира, флауте, трубе, хармонике, као и хорско и соло певање ученика ове школе, на новогодишњем концерту који је одржан поводом предстојећих празника. Француске, пољске, украјинске и многе друге песме само су неке од нумера које су извели ђаци ШОМО “Душан Сковран”, а које је публика испратила громогласним аплаузом.

Директор школе Горан Стаменковић изразио је своје задовољство због успеха који су ученици школе остварили у протеклој години. Он је додао да их у наредној години очекује доста новина, као и да је ове школске године уписано 203 ученика, што је највећи број уписаних ђака откада школа “Душан Сковран” постоји.

Joш једна од новина јесте отварање истуреног одељења музичке школе “Душан Сковран” у Деспотовцу, како би свима омогућили да покажу своје таленте и опробају се у свирању неког инструмента. Такође, у наредној години Одсек за хармонику добиће још један инструмент, на коме ће ученици моћи да свирају на такмичењењима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.