ОД ЈОВЦА И ОСТРИКОВЦА ДО ЋУПРИЈЕ НОВИМ ПУТЕМ ПРЕКО ЖЕЛЕЗНИЧКОГ МОСТА

Нацрт плана детаљне регулације “Пут Ћуприја-Јовац-Остриковац” биће предмет јавног увида до 25. марта, обавештава Одељење за урбанизам, имовинско-правне послове и заштиту животне средине Општине Ћуприја.

Овај урбанистички план први је корак ка изградњи државног пута за који је предвиђено да, поред коловоза за друмски саобраћај, обухвата одвојене стазе за бициклисте и пешаке. Пут ће ићи од Остриковца и Јовца до Ћуприје, преко старог железничког моста на Великој Морави.

Јавни увид могуће је извршити до наведеног датума сваког радног дана до 15:30 у сали за састанке Општинске управе, а Нацрт плана детаљне регулације “Пут Ћуприја-Јовац-Остриковац” са свом пратећом техничком документацијом доступан је и на званичној интернет страници Општине Ћуприја. Све примедбе и сугестије заинтересована физичка и правна лица треба да доставе надлежном одељењу у писаној форми, преко шалтера Услужног центра. Јавна седница комисије за планове, на којој ће бити разматрани достављени предлози, одржаће се 30. марта у 12 сати.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП