ОДРЖАНА 11. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Одржана је 11. седница Општинског већа. Већници су подржали предлоге упућене Влади Србије  да се право својине за  три катастарске парцеле  пренесе на општину без накнаде.  Реч је о две парцеле у катастарској општини Супска које су намењене бунарима за водоснабдевање и завршетак парохијског дома у месној цркви. Трећа парцела је у Мијатовцу и такође је реч о првославној цркви у селу.

Информација о степену усклађености планских и реализованих докумената јавних предузећа чији је оснивач општина  спада у делокруг рада Општинског већа. На седници је анализирано пословање ЈКП “Равно 2014“ и ЈП “Зоохигијена“ у претходној години.

Наредне тачке дневног реда биле су посвећене годишњим плановима инспекцијских служби. Чланови већа једногласно су подржали планске активности грађевинске, комуналне, просветне и инспекције животне средине. Позитивно мишљење и подршку Већа добио је и годишњи план рада Локалне пореске администрације.

Комисија за оцену годишњих пројеката у области јавног информисања разматрала је пристигле пројекте медијских установа и Општинском већу предложила листу расподеле буџетских средства за област јавног информисања. Веће је педложену листу усвојило и проследило Скупштини општине на разматрање и одлучивање.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП