ОДРЖАНА 35. РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Дневни ред 35. редовне седнице Скупштине општине Ћуприjа допуњен је нацртом Одлуке о утврђивању списка катастарских парцела, којима је промењена намена доношењем Плана детаљне регулације “Индустријски парк Добричево” и као такав усвојен већином гласова одборника.

Чланови градске Владе усвојили су предлог Одлуке о одређивању зона и најопремљенијих зона на територији општине Ћуприја као предлог одлуке, предлог Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2020. годину на територији општине Ћуприја као и предлог Одлуке о измени и допуни Статута Туристичке организације Ћуприја.

Одборници су разматрали и усвојили предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о проглашењу аутобуских стајалишта, условима за изградњу и одржавање и експлoатацију стајалишта на територији општине Ћуприја. Измена и допуна Одлуке проистекла је из потребе за проглашењем аутобуских стајалишта код ОШ “13. октобар” и Мијатовац, Теслина улица, како би се повећала безбедност ученика током доласка и одласка из школе.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП