ТЕЛЕВИЗИЈА ПОМОРАВЉЕ ОД САДА И У ПОНУДИ IPTV-ТЕЛЕКОМА СРБИЈА И ЈОТЕЛА

Са циљем даљег ширења пословања, побољшања квалитета програма и достизања већег броја гледалаца, програм Телевизије Поморавље од сада је доступан и у понуди кабловског дистрибутера “Јотел”.

“Недавно смо потписали уговор са КДС “Телеком Србије” који су наш програм уврстили у своју понуду на IPTV и другим платформама, а сада и са “ЈОТЕЛ-ом”. Од оснивања, програм РТП је био доступан само корисницима КДС “Коперникус” (садашња СУПЕРНОВА) и локалног дистрибутера “Интерком”.

На овај начин смо успели да заокружимо нашу понуду, у смислу покривености територије за коју имамо дозволу за емитовање ТВ програма, а то су Ћуприја, Јагодина, Параћин и Свилајнац.

Посебно смо обратили пажњу на потребе житеља ћупријских села, који сада у највећем броју могу пратити наш програм. Све ово је велики мотив, али и обавеза, да наставимо са унапређењем наше продукције, па у том контексту, са задовољством могу да најавим и две нове ауторске емисије “Дедовина” и “Моравска калдрма”, које су већ у премијерним издањима изазвале велико интересовање гледалаца.

Такође, пратећи модерне токове, уз целодневни програм Телевизије Поморавље, часописа “Поморавски гласник” и портала www.rtp.rs трудимо се да и путем друштених мрежа Фејсбук, Инстаграм и Јутуб, редовно пласирамо медијске садржаје намењене широј публици, пре свега млађој популацији и дијаспори”, изјавио је Зоран Арсић, директор, главни и одговорни уредник Телевизије Поморавље.

Канал Телевизије Поморавље се код КДС “Телеком Србија” налази на броју 558, код дистрибутера “Супернова” на броју 644, а код “Јотел-а” на броју 36.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП