ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Гласовима општинских већника на 36. седници усвојен је захтев ЈКП “Равно 2014” за одобрење субвенције од 15 милиона динара за изградњу прикључног потисног цевовода са растеретном комором и црпном станицом за обезбеђивање уредног водоснабдевања општине Ћуприја, насеља Добричево и Индустријског парка “Добричево”, у зони изградње фабрике “СМП Аутомотив”.

Нови члан Извршног органа локалне самоуправе је Зоран Ђурђевић, кога је Скупштина општине именовала на претходној седници. Ђурђевић долази из редова бивше странке СПАС, која је постала део Српске напредне странке. Он је на овом месту заменио Дејана Бркића, који је разрешен дужности на лични захтев. Чланови већа усвојили су нацрт завршног рачуна буџета општине за прошлу годину и почетни ликвидациони извештај Јавне агенције за зоохигијену.

Усвојен је захтев ЈКП “Равно 2014” за одобрење субвенције. Средства за субвенционисање ЈКП “Равно 2014” обезбеђена су Одлуком о буџету општине за текућу годину у висини од 30 милиона динара. На захтев ЈКП “Равно 2014” чланови Општинског већа одобрили су субвенцију од 15 милиона динара за изградњу прикључног потисног цевовода са растеретном комором и црпном станицом за обезбеђивање уредног водоснабдевања општине Ћуприја, насеља Добричево и Индустријског парка “Добричево”, у зони изградње фабрике “СМП Аутомотив”.

Чланови Општинског већа усвојили су и предлоге измена финансијског плана Народне библиотеке “Душан Матић” и Музеја “Хореум Марги – Равно”, као и предлог Извештаја о реализацији програма инфраструктурног развоја општине у периоду 2019-2020.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП