ОДРЖАНА 75. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Одржана је 75 седница Општинског већа. Чланови градске валаде одобрили су измене у финансијским плановима Туристичке организације и Гимназије. Усвојени су захтеви спортских колектива и клубова за прерасподелу новчаних средстава одобрених за реализацију програма за текућу годину.

Дата је сагласност на решење о образовању Радног тела за подршку подстицајном родитељству и развоју деце на територији општине Ћуприја.

Чланови Општинског већа усвојили су захтев ЈКП “Равно 2014” за одобрењем субвеницје у висини од 11 милина 946 хиљада динара за набавку камиона са платформом за рад на висини.

Веће је дало сагласност на решење о формирању Организационог одбора за обележавање Дана општине Ћуприја и на решење о именовању Комисије за споровђење поступка избора симбола општине Ћуприја – грба и заставе. Комисију чине Анита Милић, графички дизајнер, ванредни професор на Факултету уметности у Нишу, Сања Девић, графички дизајенр, ванредни професор на Факултету уметности у Нишу и Драгана Атанасковић, представник Општинске управе, Одељења за локални економски развој.

Чланови Општинског већа дали су сагласност на нацрт измене плана линија градског и приградског превоза путника на територији општине Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП