ОДРЖАНА 76 СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Чланови Општинског већа утврдили су Нацрт одлуке о доношењу годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Ћуприја за 2022. годину. Према овом програму, како и закон налаже, користиће се пољопривредно земљиште у државној својини. Овај документ говори да je укупна површина обрадивог земљишта у нашој општини нешто већа од 1517 хектара, од чега њиве заузимају 1382 хектара.

Општинско веће је на својој 76. седници одобрило Рукометном клубу „Раднички“ прерасподелу у оквиру већ одобрених средстава за реализацију програма у 2022. години, а такође je донело и једну техничку исправку решења о измени решења која се односи на средства за реализацију годишњег програма Фудбалског клуба „Младост“ из Јовца.

Већници су данас именовали и Радно тело за подршку подстицајном родитељству и развоју деце, на чијем ће челу да буде председник Општине Ћуприја Јовица Антић. Задаци овог тела биће планирање и надзирање мера јавне политике из различитих области које су усмерене на подршку подстицајном родтитељству и развоју деце.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП