Они су показали шта значи бити кул – најбољи у Србији

“Кул”, ауторско дело драмске секције Дома ученика средњих школа “Срећно” проглашено је најбољим на управо завршеној Републичкој Домијади у Новом Саду. Тиме је потврђено прво место освојено у Крагујевцу, на Регионалној Домијади.

Тајна нашег успеха је у игри, правој дечијој игри која је произашла из одличне атмосфере у нашем “Малом дому великог срца” – каже Марија Миладиновић, креаторка представе “Кул” и васпитачица у дому.

Хвала глумцима, нашој деци, која су показала велико пожртвовање, јединство и снагу на сцени – нагласила је Марија Миладиновић.

Само дуготрајан, напоран и поштен рад доноси праве резултате – рекла је Татјана Милојевић, директорка Дома ученика средних школа “Срећно”, након великог успеха њеног тима на Републичкој Домијади у Новом Саду и освојеног првог места у категорији “Драмски приказ”, са комадом “Кул”.

Деца су на првом месту. Неколико година уназад стварамо услове за њихово доказивање на спортском, културно-уметничком и креативном пољу. Моја навећа среће је пре свега њихов успех у школи. То значи да смо им на прави начин омогућили да далеко од куће и породице уче и постижу одличне резултате. Поносна сам на њих и могу да им обећам да ћемо заједничким снагама наставити да уређујемо наш “Мали дом великог срца”, како бисмо се сви у њему осећали “као код куће” и остваривали још боље успехе на свим пољима – нагласила је директорка Милојевић.

Она се захвалила и комплетном васпитачком кадру који је имао слуха за дечије потребе и спровео их у дело.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП