ОПШТИНА ЋУПРИЈА ДОДЕЉУЈЕ АУТО СЕДИШТА ЗА ДЕЦУ И РОТАЦИОНА СВЕТЛА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНЕ МАШИНЕ

Савет за координацију безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Ћуприја расписао је Јавни позив за доделу ауто седишта за децу рођену после 1. јануара 2020 године. Услови за доделу ауто седишта су пребивалиште родитеља на територији општине Ћуприја, да је дете уписано у матичну књигу рођених на територији општине и поседовање путничког возила у власништву једног од родитеља.
Уз образац пријаве која се може преузети са интернет странице општине Ћуприја или на писарници општине родитељи детета достављају и доказ о пребивалишту, извод из матичне књиге рођених деце, доказ о поседовању аутомобила и за запослене доказ о висини примања оба родитеља. Незапослени родитељи достављају потврду са евиденције Националне службе за запошљавање, а самохрани родитељи уверење Центра за социјални и рад.
Рок за подношење пријаве је 5. децембар.

Поред Јавног позива за доделу ауто седишта, Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Ћуприја расписао је и Јавни позив за доделу ротационих светала за пољопривредне машине.
Право на доделу имају пољопривредници са територије општине Ћуприја који поседују пољопривредну механизацију погодну за уградњу ротационих светала и да имају регистровано пољопривредно газдинство на територији општине. Пријаве се могу наћи на интернет страници општине Ћуприја или на писарници општине, а уз попуњену пријаву прилаже се очитана лична карта и потврда о регистрованом, активном пољопривредном газдинству.
Рок за подношење пријава је 5. децембар.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП