ОПШТИНСКЕ СТИПЕНДИЈЕ ЗА СТУДЕНТЕ ИЗ ЋУПРИЈЕ

Општина Ћуприја расписала је конкурс за доделу стипендија изузетно талентованим студентима од друге до завршне године основних и интегрисаних академских студија који су уписали студијски програм у трајању од најмање осам семестара/240 ЕСПБ и имају успех са најнижом просечном оценом 9,00 током свих година студија, уз услов да нису обновили ниједну годину током студија.
Право на стипендију остварују студенти високошколских установа чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе и који имају пребивалиште на територији општине Ћуприја. Корисник стипендије из републичког буџета не може остварити право на студентску стипендију која се финансира из буџета општине Ћуприја а право на стипендију могу остварити само издржавана лица.

Рок за пријаву истиче 5. децембра а текст конкурса објављен је на огласној табли Општинске управе општине Ћуприја и интернет страници општине Ћуприја ( www.cuprija.rs)

Пријава и остала конкурсна документација за доделу стипендија подноси се лично у Услужном центру Општинске управе општине Ћуприја или поштом са назнаком: КОМИСИЈИ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА „ ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ТАЛЕНТОВАНИМ СТУДЕНТИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ЗА ШКОЛСКУ 2022/23.ГОДИНУ“, на адресу Општина Ћуприја, 13.октобар бр.7, 35230 Ћуприја.
Пријаве на конкурс доставити у затвореној коверти. Пријаве се могу преузети на писарници Општинске управе општине Ћуприја или на сајту општине Ћуприја ( www.cuprija.rs).

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП