ОТВАРАЊЕ ЛЕТЊЕ СЕЗОНЕ НА БАЗЕНИМА СЛАВИЈА

Спортски комплекс Славија најављује да су у току последње припреме за почетак нове сезоне купања на отвореним базенима. Након поправке преливних канала, провере исправности инсталација и замене плочица, почело је пуњење малог и великог базена. Отварање је најављено за суботу 11. јуна у 10 часова.

Извршене су све неопходне стандардне процедуре, које се примењују пре сваке сезоне и спремно се дочекују гости у нади да ће временска прогноза бити наклоњена купачима рекао је Иван Алексић, директор Установе за спорт спортски центарАда”.

Као и сваке године, припремили смо низ разних и занимљивих активности о чему ће грађани бити благовремено обавештини. Планирани су концерти и спортске игре и надам се успешној сезони рекао је директор Алексић.

За разлику од претходних година, цена улаза је промењена. Ове године карта је скупља тако да ће улаз коштати 250 динара. Након 15 часова цена карте износиће 150 динара. Оно што није промењено је да деца до осам година, ђаци генерације и вуковци основних и средњих школа, те лица са посебним потребама имају беспалатан улаз током читаве сезоне.

Све је спремно за постављање тартана на теренима за мале спортове у Соколском дому – изјавио Иван Алексић, директор Установе за спорт спортски центар “Ада”. Према његовим речима радови почињу 20. јуна.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП