ОТВОРЕН 200. МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ UNIVEREXPORTA

Компанија Univerexport отворила је 200. јубиларни малопродајни објекат, који се налази у параћину, у улици  Војводе Мишића 78. Први Univerexport у Параћину, одликује пространост која доприноси конфорној куповини. Објекат се простире на близу 900 квадрата продајног простора у којем је пажљиво сортирано око 9000 артикала из различитих категорија.

Поводом отварања припремљене су посебне погодности и поклони, али и промоција и дегустација деликатеса бренда „Бачка“. Са жељом да све становнике Параћина упозна са производима из личне производње, Univerexport је на дан отварања припремио и дегустацију деликатеса бренда „Бачка“. До 3. јула за све куповине деликатеса „Бачка“, у вредности од преко 499 динара, потрошачи ће добијати поклон Бачка посуду. Компанија Univerexport увек са посебним поносом истиче бренд „Бачка“, јер је у асортиману доступно свеже месо и месни деликатеси искључиво домаће производње.

Поред „Бачке“, у асортиману личне производње су и органски „Органа“ производи. Са Univerexport-om у Параћин су стигле и робне марке ове компаније: „Баш Баш“, „Дај Дај“ и „Наше најбоље“. Univerexport робне марке одликује сјајан однос цене и квалитета, као и широк асортиман производа, у које се убрајају сладоледи, деликатеси, грицкалице, кућна хемија и још много тога.

Потрошаче су на дан отварања дочекали и поклони у виду 200 поклон пакета и 200 цегера, док је током дана отварања свака 50. куповина бесплатна. Поред свих погодности компанија Univerexport припремила је и посебну акцију која важи само у овом објекту до 10. јула.

Доласком у Параћин компанија Univerexport је донела и 18 нових радних места, па ће Параћинце сваког дана од 7 до 22 часа дочекивати њихови суграђани у новоотвореном објекту.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП