ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ДЕЦЕ У ВРТИЋЕ

Предшколска установа „Дечја радост“ објавила је конкурс за пријем деце на целодневни боравак и упис у припремни предшколски програм за радну 2021/22 годину. Упис деце вршиће се електронским путем на порталу еУправа, кроз услугу еВртић. Електронско подношење пријава обавља се попуњавањем on-line обрасца без прилагања извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу, потпуно бесплатно.

Уколико родитељи немају техничких могућности за пријаву електронским путем, то могу учинити лично, у седишту установе у објекту ” Бамби ” у Ћуприји. Приликом доласка у вртић родитељи су дужни да примењују све прописане мере заштите, као и инструкције надлежних органа у вези са поступањем предшколских установа у време трајања епидемије ковида-19.

Право учешћа на конкурсу имају родитељи чија деца ће до 31. августа бити узраста између 10 месеци и 6,5 година. Када је реч о припремном предшколском програму, обавезан је упис деце рођене од 1. марта 2015. до 28. фебруара 2016. Упис за целодневни боравак и припремни предшколски програм трајаће од 5. маја до 11. јуна, а о пријему деце и формирању група одлучиваће комисија у складу са Правилником о пријему.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП