ПОЧЕЛА КАМПАЊА ЗА ЧЛАНСТВО У САВЕТУ МЛАДИХ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Омладинска организација жели да окупи што више креативаца, стваралаца, људи од идеја и жеље за активизмом у најпозитивнијем смислу те речи. Управо је започела кампања за избор нових чланова Савета за младе. Савет је тело општинског већа, има 11 чланова и њиме председава општински већник за омладинску политику.

Овом кампањом желимо да младе у Ћуприји директно укључимо у процес доношења одлука које су од важности за њих. Желимо да им дамо прилику да својом енергијом и креативношћу допринесу побољшању положаја својих вршањака у нашем граду – рекао је Филип Ћурић, први човек Удружења младих.

Пројекат одлучионице под именом “Твој глас – твој град”, у Ћуприји заједнички спроводе Канцеларија за младе, Удружење младих Ћуприје и општина Ћуприја, уз подршку Кровне организације младих Србије и ЕУ.

Потребан нам је простор у којем бисмо се окупљали и своје идеје, жеље и потребе претаварали у дело – рекле си Емилија и Теодора, чланице Удружења младих.

Овом кампањом желимо да позовемо и све оне који раде са младима, или им млади гравитирају, било да су запослени у здравству, образовању, привреди, спорту или сл, да конкуришу за место у Савету и заједно са младима учествују у изградњи друштва отворенијег за потребе младих – рекао је Ненад Јовановић, члан Општинског већа задужен за омладинску политику.
Сви заинтересовани могу конкурисати за место у Савету за младе испуњавањем упитиника. Више информација на друштвеним мрежама Канцеларије за младе и Удружења младих, kzmcuprija.rs/konkurs или 064/8959463.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП