ОСТВАРЕЊЕ ПЛАНА – МОРАВА 1918 У СРПСКОЈ ЛИГИ

План који смо зацртали пре четири године ове сезоне би требало да буде испуњен – рекао је Александар Миленковић, секретар ФК Морава 1918. Биће ово Моравина пета сезона играња у зони “Запад”. Сви се надају испуњењу давнашњег сна. Неће бити лако. Шта је било, било је. У нову сезону улазимо са истим очекивањима. Из године у годину воља и жеља нас нису напуштале – рекао је Миленковић.

Прва три кола Морава игра “код куће”. Лепа прилика за навијаче да испуне стадион, али и за играче да покажу колико је та жеља јака, и забележе победе у сва три меча. Отварање је у суботу, 19. августа, на Преображење Господње. И Ћуприију долази Кушиљево. Стари зананац.

Повратник у екипу је и тренер Дејан Поповић. Стало му је да покаже своје умеће и надоканди пропуштено. Он верује у своје момке. Не зна да ли је екипа јача и слабија у односу на протеклу сезону, али је сигуран у знање својих играча, њихову веру у победу и тимски дух, који у ситауцијама када су клубови изјендачени, може да донесе превагу.

Дванаести играч су навијачи. Њих Морава 1918 очекује исто колико и пласман у Српску лигу. Стадион никако да буде испуњен. Можда је прилика баш на отварању сезоне, у суботу, од 17. часова.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП