ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ЗГРАДЕ “22. ДЕЦЕМБРА”

Радови на реконструкцији зграде „22. децембра“ коначно су кренули. Уговорени радови у првој фази, обухватиће санацију конструкције објекта, обнову равног крова са тзв „повученим спратом“, реконструкцију фасаде и постаљање нове столарије, а укупна вредност радова са ПДВ-ом, износиће нешто више од 27 милиона динара. Рок за завршетак радова је 4 месеца. По завршетку прве фазе реконструкције, планирано је постављење нове електро инсталације и водоводне мреже у објекту, након чега следе фини грађевински радови.

Општина Ћуприја је крајем марта 2019. године, добила у јавну својину објекат некадашње Модне куће „22. децембар“, која није била у функцији још од бомбардовања 1999. године. Локална сaмоуправа је без накнаде постала власник зграде у самом центру Ћуприје. Уговор о преносу права јавне својине, у Ћуприји су потписали Јован Воркапић, директор Републичке дирекције за имовину Републике Србије и Нинослав Ерић, тадашњи председник Општине Ћуприја.

Планирано је да након темељне реконструкције, у овом објекту у самом центру града, буде смештена Општинска управа општине Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП