ПОЧЕЛИ ЗАВРШНИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ДОМА КУЛТУРЕ У СУПСКОЈ

Друга, завршна фаза радова на реконструкцији Дома културе у селу Супска је почела. Укупна вредност пројекта је 310.732 долара а бесповратна средства у висини од 175.972 долара обезбеђена су преко програма Европске уније за локални развој, ЕУ ПРО Плус, који се спроводи у сарадњи са Министарством за европске интеграције. Учешће општине Ћуприја је око 176 хиљада долара, што је нешто више од 43 одсто од укупне вредност радова, каже Јовица Антић, председник општине Ћуприја.

По завршетку ове фазе радова, Дом културе у Супској, биће савремен, мултифункционални објекат, који ће користити свим мештанима Супске, истакао је Антић.

Друга фаза реконструкције обухвата радове на водоводној и канализационој инсталацији, комплетно уређење спрата и плафона објекта, грејање  и вентилацију Дома културе, фасаду, приступне стазе и спољашње уређење. Извођач радова је фирма “Либеро инвестмент” из Смедерева а рок за завршетак радова је 9 месеци.
Реконструкција Дома културе у Супској један је од пројеката чију реализацију мештани овог ћупријског села жељно исчекују, јер ће на једном месту поред здравствене амбуланте, добити адекватне услове за организовање туристичких, културних и спортских активности.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП